Goredom breathes

tirsdag 8 mai 2007

Tullingtoppen, min personlige nr 1

Filed under: Miljø,Politikk — Goredom @ 02:36

og årsaken til at jeg til slutt tok til vettet og meldte meg ut av statskirken:

Miljøvernminister Knut Arild Hareide:
En skulle tro det var 1.april, men det er vitterlig ikke! KrF’s vidunderbarn, miljøvernminister Hareide, synes tydeligvis at det er for galt at partiformannen skal være alene om å representere partiet på listen over kongerikets megatullinger. Ifølge VG har departementet kuttet støtten til miljøvernorganisasjonen Bellona med en halv million kroner, og isteden latt pengene tilfalle kirken. Følgende er et sitat fra VG – tro det eller ei:
«Pengene skal brukes til konkrete ting i menighetene, som å utvikle miljøvennlige gravkranser som brytes lettere ned og jobbing med plener. Og de skal gå til holdningsskapende arbeid som skal få fram Kirkens grønne ansikt!» forklarer KrF-statsråden.
Ifølge prosjektsøknaden skal det også brukes penger på videreutvikling og drift av Kirkens miljøhjemmesider. Disse sidene har et innhold som kanskje er litt fremmed for miljøbevegelsen – eller for andre normale mennesker for den saks skyld: Blant annet lanseres en egen miljøbønn for meitemarkene: «Gud vi takker deg for nedbryterne, de blinde arbeiderne under jorden» og «Må Gud velsigne dere, små søstre og brødre i komposten, medlemmer i den underjordiske forsamlingen.»
Det må være svært lenge siden vi har sett en så sterk søknad om evig tilhold på Tullingtoppen – kanskje bør denne brekende jyplingen få selskap av KrF’s «små brødre og søstre i komposten»??? Soleklar plass på toppen!
Høyeste plassering: Nr 1 (juni/aug 2005)

Sitat fra Tullingtoppens Adelskalender.
Miljøet sliter når miljøministeren har som programerklæring at han «skal ivareta skaparverket«. «Skaparverket». Jeg skal aldri bli alibi for slike tullinger.

Mimremode! :)

[For de som lurer på om den ovenfor siterte bønnen til de underjordiske er en parodi, så er det ifølge Aftenposten ikke det. ]

Reklamer
TrackBack URI

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: